2

A nyíregyházi főiskola lett a világ legjobb középülete

Ellenőrző , 2010.01.09. 14:53

 

 

Kellemes hangulatú levelet kaptunk Radioheadtől, amelyben a nyíregyházi főiskola új épületét ért kitüntetésre hívja fel figyelmünket.

 

 Sziasztok!

Habár a hír nem új, jól esik ilyet látni, olvasni, különösen, ha figyelembe vesszük a magyar középületek állapotát. A Nyíregyházi Főiskola lett a világ legjobb középülete, ami azt jelenti, hogy esztétikailag és funkcionálisan is kiemelkedik a vizsgált középületek közül. Nyíregyháziként különösen nagy büszkeséggel tölt el, hogy végre ilyen összefüggésben is olvashatunk várorunkról, ahol egyébként az elmúlt években jelentős változások történtek építészeti téren. 

Mindenkit szeretettel invitálok egy Nyíregyházi kirándulásra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

index.hu/kultur/blog/2009/10/15/a_nyiregyhazi_foiskola_lett_a_vilag_legjobb_kozepulete/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenorzo.blog.hu/api/trackback/id/tr311628352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ted Striker 2010.01.15. 23:24:32

Jézusatyámuramisten!
Gondolom Körelőadó meg a riszájkling kategóriában lett a legjobb a krumplizsák-háló ötletes újrahasznosítás révén...

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása