3

Bringázz az egyetemre!

Ellenőrző , 2009.12.29. 12:22

 

Mátétól kaptuk az alábbi levelet, illetve linket, ami egy nagyon pozitív kezdeményezést népszerűsít, arra buzdítják a hallgatókat, hogy biciklivel érkezzenek az egyetemre.Valahogy így lehetne támogatni az autómentes közlekedést...

 

Bringázz az egyetemre!

A nyárnak ugyan vége, de még ne tedd el télire a bringád, mert szeptember 16-án újra indul a Bringázz az Egyetemre kampány!

Szervezz csapatot a barátaiddal, s regisztrálj a honlapon : bringazzegyetemre.hu.
Ha október 16-ig legalább 7 alkalommal tekersz suliba, értékes ajándékokat – akár egy biciklit is - nyerhetsz. A naponta frissülő összesítésben nyomon követheted, hogy melyik egyetemen tekerték a legtöbbet, és azt is, hogy melyik kar hallgatói bringáznak a legnagyobb arányban. Utóbbi nyerteseinek jutalma a dicsőségen kívül szintén egy kisorsolandó bicikli.

Ha most barátkozol a bringázással, vagy csak a kezdet nehéz, akkor gyere el szeptember 22-én a Critical Mass-re, és csatlakozz a világ legnagyobb bringás felvonulásához!
Indulás: 18.00-kor a Békás-tótól! A többi részletet megtalálod a
criticalmass.hu oldalon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenorzo.blog.hu/api/trackback/id/tr511629929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marr 2009.12.29. 17:37:13

Igen, a bringázz a munkába is jó volt.
Csak engem zavar, hogy ez egy szeptemberi dolog?

Szerintem izgalmasabb téma, hogy melyik egyetemen hogyan lehet biciklit tárolni, illetve milyenek az oda vezető utak. :)

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.29. 20:33:52

A múltkor valamelyik középiskolában megtiltották,lám az egyetemre szabad bringázni.Mindig mondtam,sokkal jobb egyetemistának lenni!

Vaandor 2010.01.10. 14:36:00

Tényleg vicces kicsit a szeptemberi kampány felhívását így sziveszter táján olvasni... (És persze az sincs benne, melyik városra vonatkozik a békás-tavi Critical Mass.)

De akkor már hadd jegyezzem meg itt: Január utolsó hetében ismét Bringázz a Munkába! / Bringázz az Egyetemre! oszágos kampány lesz. Részletek hamarosan a www.bam.hu honlapon!
Mert télen is gurul...

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása