1

Iskolai szakkörök- a szabadidő értelmes eltöltése

Ellenőrző , 2009.09.22. 13:05

Egy diák szemszögéből és megfigyelhetjük az iskolai szakkörök működését. Nitram leveléből egy érdekesen végződött stresszoldó szakkörrel, illetve annak következményével ismerkedhetünk meg. Néhányan alaposan túllőttek a célon és az intenzíven végezték, örök kérdés ilyenkor, hol volt a szakkört tartó tanár(nő)?!

 Sziasztok!

A dohányzás mellett egy másik érdekes dolgot szeretnék veletek megosztani.
Pár hete hírdettek egy stresszoldó-szakkört az iskolában, és mivel ezek a foglalkozások 4 napon keresztül délelőttönként zajlottak, így az osztály egy része el is ment erre. Ez a szakkör egyébkén teljesen rendben volt meg hasznos is lehetett, gondolom (én nem mentem, teljesen stesszmentesnek érzem magam így is :) ). Ugyanakkor két osztálytársamnak sikerült annyira ellazulniuk hogy délután 2-kor csont részegen feküdtek egy parkban. Társaik egy darabig még velük voltak, de mivel látták hogy nem tudnak velük mit kezdeni, mert csak feküdtek, így otthagyták őket egy padra fektetve, menniük kellett vissza a foglalkozásra.

Később egy-két járókelő kihívta a mentőket, és egyiküket a gyerek osztályra, másikat pedig az intenzívre vitték.

Most már mind a ketten visszajöttek, és valószínűleg megússzák egy igazgatói figyelmeztetővel...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenorzo.blog.hu/api/trackback/id/tr471393889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noirA 2009.09.22. 18:57:38

Nem hiszem, hogy a szakkör miatt lazultak el annyira, hogy merev részegre kellett magukat inni. Ha jól értem ez a szakkör délelőtt volt, tanítás helyett. (bár nem értem ez hogy lehet)
Tehát legálisan lóghattak az órákról és ők inkább a kocsmába mentek. Persze az egy jó kérdés, hogy a szakkörről miként lógtak el. Hol volt a szakkört tartó tanár?

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása