1

Költségtérítési csökkentés?

Ellenőrző , 2010.08.18. 08:00

Levélírónk kérdéssel fordult hozzánk: egy Bsc végzettség után van-e lehetősége költségtérítési csökkentést kapni az újabb Bsc végzése alatt?

Kedves Ellenőrző blog!
Költségtérítési gondokkal kapcsolatban lenne szükségem némi segítségre. Befejeztem a bsc tanulmányaimat egy egyetemen 8 félév alatt (normálisan 6 félév lenne, de csúsztam), diplomát is megkaptam. Most egy másik egyetemen kezdek egy újabb bsc szakot, immár költségtérítéses képzésben. (azért így mert ugye már van egy bsc diplomám) esélyem sincs állami átsorolásra mivel már van egy bsc diplomám.
Van esély hogy költségtérítési csökkentést kapjak, ha jól tanulok? És ha igen ez általában mennyi?
Előre is köszi ha tud valaki segíteni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenorzo.blog.hu/api/trackback/id/tr182225697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tizen9 2010.08.19. 10:28:04

Nem tudok segíteni. De kérdésem van: Miért nem mész el inkább dolgozni, és amellett végzed a főiskolát, ha problémát okoz a tandíj leperkálása? Ne várd, hogy még egy diplomát kifizetünk neked, keresd meg a rávalót.

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása