95

Férfisors az iskolában

Ellenőrző , 2009.12.11. 08:00

Samut kolléganője szemelte ki magának, és amikor nem állt kötélnek rosszindulatú pletykákat kezdett a háta mögött terjeszteni róla a tanárok és a diákok között. Problémájával hiába fordult az igazgatóhoz, ő csak legyintett, hogy nem kell foglalkozni vele, a többi tanár is tudja, hogy milyen a kolléganő.

 

Kedves Ellenőrző!

Olvashattunk már itt a blogon olyan írásokat, amelyek a férfi tanárokat hiányolják az iskolából, most hadd vázoljam egy férfi tanár helyzetét a saját tapasztalataim alapján, egy konkrét esettel is alátámasztva.

Középiskolában tanítok, a szüleim is tanárok, nem ért meglepetésként a tanáriban folyó élet-halál harc olyan fontos dolgok mentén, mint, hogy kinek hány lyukas órája van, hányra jár dolgozni, stb. Igyekszem minél kevesebbet a tanáriban tartózkodni, szívesen ügyelek a szünetekben, végülis a diákok miatt lettem tanár, nem a többi tanár miatt. Nem könnyű férfiként beilleszkedni a tanáriba, ahol nagyrészt olyan témákról folyik a beszélgetés, mint szőrtelenítés, intim betétek, szülés, főzés, gyereknevelés, ezekhez nem tudok hozzászólni, az én hobbim -makettezés-, nem sok női kollégámat érdekli. A legnagyobb gond akkor van, ha egy-egy kolléganő kiszemel magának, vagy a lányának és rámakaszkodik. Szeptemberben rögtön volt egy ilyen ügyem, egy idősebb testnevelés tanárnő gondolta azt, hogy van ő még olyan szemrevaló, hogy én sem tudok ellenállni neki és kávézni hívott. Udvariasan elhárítottam, nem önteltségből, hanem a kölcsönös szimpátia híjján, nem sejtve, hogy ezzel a fejemre hozom az istenek haragját. Állandóan, minden lehetséges helyen és fórumon fúr, ellenem hangolja a diákokat, azt terjeszti, hogy buzi vagyok, sőt a barátomról mutogat képeket a kollégáknak, csak úgy mellékesen. Eleinte nem zavart a dolog, de most már odáig jutottam, hogy szóltam az igazgatónak, hogy ez nagyon méltatlan és legyen szíves beszéljen a kolléganővel, mert velem nem áll szóba. Sok reményem nincsen, ugyanis az igazgató erre csak legyintett, hogy ugyan, mindenki tudja, hogy milyen a kolléganő!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenorzo.blog.hu/api/trackback/id/tr951576321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.12.11. 08:31:44

Egy szimpla kv-t el lehet fogadni, az még nem seggszuális zaklatás, főleg ha a meghívás a tanáriban lévő kávéfőző mellé szól! :)

Olyan meg nincs, hogy valaki nem akar szóba állni veled, ha kell, megfogod a két vállát és a szemébe nézve közlöd, hogy bár az egész tanári kiröhögi és megveti az ócska természete miatt, de ha ezt nem hagyja abba akkor...

Mitya Ivanov 2009.12.11. 09:33:06

tehat aki a levelet küldte, az meleg. Vagy rosszul értem?

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.11. 09:48:10

@Mitya Ivanov: A modellezés minden esetre gyanús :D Az ilyen dolgok miatt nem rögtön a "nagyhatalmú" igazgató bácsihoz kell futni, hanem a nőcit jól kiosztani; majd meglátjuk, utána miként osztja a pletykát.
Amúgy egyre ritkábbak azok a tanári levelek, amelyek nem tartalmaznak helytelen vesszőelhagyást. Figyeljük oda kérem ;P

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.11. 09:50:51

@Mitya Ivanov: Nehéz leszűrni teljesen tisztán a következtetést.
Pro: makettezés, mint hobbi; fénykép a barátról (ugyan nem derül ki, hogy milyen kapcsolatban vannak, de nem cáfolt rá); azért a tesi tanárnő még nyugdíj előtt is lőhető, én még csúnyát nem láttam (persze nem reprezentatív mintavétel alapján)
Kontra: a buzi szót ritkán használják magukra a melegek

Pro és Kontra: Bizony meleg!!! :)

ektoplazm 2009.12.11. 09:51:52

Na én azt nem értem, mert nincs kifejtve a történetben, hogy az a kép amit a levélíró állítólagos barátjárol mutogat a kollegáknak a "kedves" tanárnő, valós, tehát valóban meleg a srác, vagy csak úgy szerzett valahonnan egy képet a nő és mutogatja kib@szásként?
Egyébként meg bármelyik is legyen, a tanárnő elég gyerekesen viselkedik, nem való az iskolába. A levélírónak kezdeményeznie kéne a tanárnő kirúgatását ugyanis ezzel a viselkedéssel kifejezetten káros példát mutat a gyerekeknek. Ezzel lehetne érvelni. Azonnal eltávolítani az ilyet!

ursus artos 2009.12.11. 09:52:04

"sőt a barátomról mutogat képeket a kollégáknak, "
Akkor tényleg ratyi a férfi tanár.
Az én haverjaimról (sörözés, foci, gyerekkori barát) egy kolleganőmnek sincs fotója.
Esteleg kamu képet mutogat a tesi tanárnő?
Szóval nem értem.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.12.11. 09:53:50

Meg kell kúrni, oszt' jó napot! Mi ebben a probléma? Lehetőleg minnél többet. Ha nem szimpatikus, verd az arcára, csinálj róla egy fotót, és azt mutogasd a diákoknak.

Árulkodni meg tényleg buzis, szóval akár igaza is lehet a tornatanárnőnek.

Silverf@x 2009.12.11. 10:08:02

Kiragadtátok a lényeget :) Szerintem ha az lenne, akkor nem okozna gondot női témákról beszélgetni a tanáriban.

Egyébként nem csodálkozom azon, hogy jellemzően az egészséges férfiembereket kiidegeli a női pedagógusgárda. Vagy általában ahol nagyon sok nő van együtt. Ritka, hogy nincs köztük legalább egy fúria.

Mitya Ivanov 2009.12.11. 10:12:56

@csodalampa: éppen az, hogy a buzi szót a melegek használhatják saját magukra, nem melegeknek tilos a használata.

Kevercs 2009.12.11. 10:13:23

Ezt a problémát úgy is meg lehetett volna oldani, hogy elfogadja a
kávé meghívást, majd őszintén közli a hölggyel a valóságot. Ha ezek
után is történik zaklatás, akkor lehet gondolkodni a továbbiakon....

KenSentMe 2009.12.11. 10:13:31

Vannak nők, akiket nem-megdugni nagyobb dicsőség, mint megdugni.. jó, nyilván kommentelhetnek azok is, akik a "minnél többel" elvet vallják, és szerintük ez férfias.. de ha most egy pillanatra feltesszük, hogy a szerző nem buzi, csak mondjuk 24 éves, tapasztalatlan, nyámnyila, és nem akar az anyjával dugni például szocializációs okokból, akkor megértjük, milyen kibaszás, hogy a saját munkahelyén baszik ki vele a tanárnő.. bár ez biztos stílusbeli kérdés is, és én valószínűleg előadnám a gyerekeknek, hogy "csak egy baszatlan picsa, akit frusztrál, hogy már senki sem dugja meg", de ettől nem biztos, hogy nekem volna jó, főleg, ha a gyerekek visszamondanák a perszónának, mert az igazság ugye duplán fáj.. másrészt meg nem lehet mindenki Indiana Jones professzor.

De tényleg, ha normális nemi élete volna a tanárnőnek, biztosan nem gyűlölködésben élné ki magát.

Az is teljesen tipikus, hogy egy nő támadásként "lebuziz" egy pasit.. nem-is-vagy-férfi, ennél erősebbet nehéz mondani.. és ha tényleg ilyen kis fiatal nyámnyila a posztszerző, akkor persze minden idióta elhiszi.

Kegyetlen és rossz dolog, én mindenképpen azt javasolnám a szerzőnek, hogy nősüljön meg.. meg legyen egy kicsit tökösebb, tartsa normálisan és jól az óráit.. ha esetleg buzi a szerző, az se baj, csak akkor is legyen buzibika, ne ilyen passzív izé.. tudom, milyen kegyetlenek a gyerekek.. és hogy egy gesztus fele elég a pletykához.. annak idején a mi sulinkba járt egy néprajzmániás rajztanár.. rendkívül finom ember volt, vékony hanggal.. hát, olyan intenzív röhögést, mint az ő óráin, kevés helyen hallottam.

wado 2009.12.11. 10:17:47

Ez aztán a valami: pedagógusok egyszinten az átlag kommentelővel.

NEmáááá 2009.12.11. 10:18:23

Nehogy má ne tuggyá megröfögtetni egy tornatanárnőt....
Ha nem szimpi iszol 3 Unicumot és beversz neki, hogy maga alá huggyozik !
Ha meg puhapöcs vagy szólj nekem :)

NEmáááá 2009.12.11. 10:19:30

Esetleg ha télleg buttancs a csóka,akkor dugassa meg magát a
tanárnénivel egy műbrével...

NEmáááá 2009.12.11. 10:20:41

Rambó : vagy lehet mellbe nyomni esetleg kakilóba....
Valami hely csak akad a luvnyán ami baszható :))

Sákif za morro? 2009.12.11. 10:22:56

Ugyan így jártam, bár nem vagyok pedagógus. Egy korábbi munkahelyemen az odakerülésem után nem sokkal kinézett magának az egyik területi vezető csaj. Ezzel nem is lett volna gond, de ronda volt, rossz alakú, nagypofájú, beképzelt, nagyon bővérű nő. Teljesen el volt szállva magától hogy őt mindenki csak megdugni akarja. Otthon család, gyereke, persze ő csalta is az urát rendesen. A kollégák figyelmeztettek, hogy vigyázzak, mert a csaj kinézett magának. Tette is a célzásokat, nagyokat beszélgettünk a nevezett témáról. Nem volt vitás, tényleg akart valamit. De én meg nem, mert a kolléganők szebbek voltak, értelmesebbek és amúgy is jobban éreztem magam velük. Egy ideig látványosan utalásokat tett arra, hogy ne csajozzak munkaidőben, majd amikor kinevettem, az összes létező fórumon elkezdett fúrni, hogy én nem csinálok semmit, kikkel feküdtem le a cégnél (senkivel), és hogy egy lógós semmirekellő vagyok. Szerencsére ismerték a csajt, így nem lett komolyabb konfliktusom, de úgy elrontotta a szám ízét a dolog hogy az első adandó alkalommal leléptem onnan. Pedig nem lett volna rossz. :-( Lehet meg kellett volna csinálnom?

2009.12.11. 10:23:02

...se tanár nem vagyok, se buzi, de alátámaszthatom a kiccsávó elmondását: ha nem akarsz megsunázni egy csajt a munkahelyeden, az rosszindulatú pletykákat kezd terjeszetni rólad.

Ezt egészen addig csinálta, amíg két-három tudvalevőleg pletyis kollégának el nem árultam, hogy a csaj azért haragszik, mert NEM akarom megdugni.

Azóta valahogy csend van.
Lehet, hogy valaki befogta a száját...mondjuk annak a valakinek sok ízlése nincs :)

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 10:28:28

Ezért utálok nőkkel együtt dolgozni. Lehet kövezni! :)

2009.12.11. 10:31:12

Elég hihetetlen történet. Egy férfi ne tudjon kiállni magáért ? Hogy egyszer se mondta a kolléganőnek, hogy rágalmazásért feljelenti ? Hogy az igazgató nem reagál a történtekre ? Hogy egy értekezleten ne tudjon felszólalni , és nyilvánosan felkérni a tanárnőt, mesélje el, mit művel ? Hogy milyen képet szerzett meg a barátjáról ? Nagyon fura történet, és ha minden igaz, akkor bizony a történet írójával is gondok vannak. A nőt nem is véleményezem, sok nő egy munkahelyen borzalmas tud lenni.

2009.12.11. 10:33:00

@Dr. House: Én nő vagyok, de nem kövezlek meg. Igazad van. Én sem szeretek sok nő között dolgozni. :-)

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 10:34:01

@Turchi: Te túlélnél egy oroszlánokkal teli ketrecben, ahol egyedül vagy? Kb. ez a helyzet itt is. És igen, hímsoviniszta vagyok, le a feminizmussal! :)

Dr.Traktor 2009.12.11. 10:39:39

erről 2 dolgo jutott az eszembe

1. bili
2. vihar
3. homokozó

hna ezek szeritn 3 dolog. bocsi

Cook kapitány 2009.12.11. 10:40:00

Körbe kell mutogatni a barátnőt a tanáriban és időnként mesélni a közös kirándulásokról, családi programokról stb. Ha nincs fix barátnő, akkor egy ismerős csajt megkérni, hogy jöjjön be eljátszani a barátnőt + sztorizás ugyanúgy.

Dr.Traktor 2009.12.11. 10:42:48

@Cook kapitány: vagy a tornateremben megerőszakolni a kolleginát.
(esetelg a mászókötéllel megkötözve)

akkor is ha buzi a delikvens.
lyuk-luyk nem igaz?
sőt, ha annyira válogatós a homárkartárs elárulom, hogy még kakilója is van valszeg! :D

jaj

Dezsőjóska 2009.12.11. 10:58:51

@Dr.Traktor: Az ilyen dolgok tökéletesen alkalmasak arra, hogy egyes emberek életét a végletekig megkeserítsék. Nem mindenki születik rambónak, a posztoló pedig biztosan nem egy agresszív alkat. A köcsög igazgatónak igenis feladata, hogy a konfliktushelyzeteket megpróbálja elsimítani!

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.11. 11:01:58

@Dr. House: Miért is?
A fent említett témák közül egyet sem szoktam a munkahelyemen kitárgyalni.Nem értem,mi valahogy nem értünk rá.
Főiskolát,egyetemet végzett intelligens emberek egész nap az uborka eltevésről beszélgetnek az iskolában?

NEmáááá 2009.12.11. 11:03:35

Turchi : Én imádok nők között melózni !
Többször volt női főnököm és igen kedveltek. Mondjuk dugás nem volt,
de rajtam nem múlt volna az sem :)
Egyébként meg egy férfi nehogy már ne tudjon lelkileg szétcsapatni
egy nőt, pláne ott ahol rengeteg nő dolgozik, aki másra se vágyik,
csak hogy lefikázhassa a többi luvnyát !
Egy ötlet pl. : Bizalmasan elmeséli a csávó az egyik tancsipuncinak,
hogy megvolt a tornanéni és baromi gyengén dugott (esetleg egy két részlet h. tág a luka, nem izmos, rosszul szop stb.)
Egy hét és a tornanő ki van készítve :)))

NEmáááá 2009.12.11. 11:05:27

NSOCSI :
"főiskolát,egyetemet végzett intelligens emberek " - HOL KIK ???
NEM FIGYELTÉL ? TANÁRNŐKRŐL VOLT SZÓ VAZZE !
Weehehehehehehe intelligens ? wehehehehehee

NEmáááá 2009.12.11. 11:07:24

Mondjuk aki nem születik rambónak és férfi, az ne menjen tanárnak, mert kikészítik a kis köcsögök ( mármint a tanulók), ha esetleg
a kollégák nem :)

Hozzá Szóló 2009.12.11. 11:07:33

Makettezel bazze? Buzi-e vagy?

harcica 2009.12.11. 11:08:45

@wado: Egy átlag kommentelő nem lehet pedagógus? Vagy egy pedagógus nem lehet átlag kommentelő? Nekem ez képzavar...
Érdekes munkahelyi légkör lehet, ahol másról sincs szó hetekszám (évekszám?), mint szőrtelenítés és egyéb intim történetek. Én is sok nővel dolgozom együtt (sajnos!), de nem csupán ezek a történetek keringenek... Igaz, a modellezés engem se izgat fel, de túl ezen akad még néhány egyéb téma is nem???

Terézágyú 2009.12.11. 11:09:12

@Turchi:
"Elég hihetetlen történet. Egy férfi ne tudjon kiállni magáért ?"

Hát pontosan az ilyen ügyekben nagyon nehéz "kiállni"...!!!

"jajistenem, cekcuálisan zaklat egy nő!" - látod itt is a férfikommentelők lazán kibökik, hogy "húzd meg és kész!"...

Kanyad · http://lofasztnehogymatevagyabladerunner.blog.hu/ 2009.12.11. 11:12:39

Basszátok meg, hogy tudlak sajnálni titeket! Én egy rakás faszival dolgozok együtt, de szerencsére egyik sem akarta még megdugatni magát velem. A faszik egyébként ugyanúgy áskálódnak egymás ellen, és ennek egyáltalán nem mindig a pozíció megszerzése/megtartása a célja. Sokszor csak úgy l'art pour l'art alapon megy a dolog. Kirúgom a másik alól a falábat, mert miért ne!? Ehhez hozzá kell szokni, és fel kell venni a kesztyűt. A poszt írója meg tényleg egy fartúró artúrónak tűnik, vagy csak kicsi a pöcse, és nem akarta, hogy ez kiderüljön a munkahelyén. Egészséges (független) férfi nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy megpocsékoljon egy ilyen MILF-et.

NEmáááá 2009.12.11. 11:13:05

Nsocsi: Mind nem, de egyre több ( és sose volt kevés köztük)

NEmáááá 2009.12.11. 11:16:06

Kanyad: biztos vannak 10tességes faszik is, akik nem ugranak
minden punira. És csak szerelemből meg érzéssel....
Én nem tudom , milyen lehet az ilyen férfi, de szeretnék ilyen lenni... (addig meg nagyapám mondása : "akit ma megba*hatsz ne halaszd holnara!" ( mert ki tudja mikor lesz a nyűtt botból vonó:)))

Terézágyú 2009.12.11. 11:16:45

@Kanyad:
"Egészséges (független) férfi nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy megpocsékoljon egy ilyen MILF-et. "

Honnan veszed, hogy ez MILF?

bgp 2009.12.11. 11:17:04

Miért buzi aki makettezik???
Én is csinálom, de nem nevezném hobbinak, inkább az élet velejárója.
Szerintem mindenki csinálja.

szleng.blog.hu/2009/09/28/makettozik

Donjuan 2009.12.11. 11:17:14

Ha nem tud dominánsként viselkedni, akkor bizony a női többség nem fogja férfinak tartani. Sajátos terep, a tekintélyt pedig ki kell vívnia magának.

Ehhez a dugásnak semmi köze sincsen. Visszautasítani lehet férfi módra, vagy loser módon is. Nem mindegy, hogy: "Veled? Viccelsz?" vagy "Ááá, nem...". Gyanítom, hogy az utóbbi történt. Könyörgöm, tanár! Ha a kolléginával szemben nincs tekintélye, hogy lenne a diákok előtt? Ha a kollegina előtt nem férfi, akkor milyen példát tud mutatni a fiú diákoknak? Ezek nevelik a gyerekeket? Szánalmas...

Nincsenek buzik, csak akik lusták csajozni. Én mondjuk dugtam volna, de ez a tekintélyről szól.

beavereater [AT] 2009.12.11. 11:17:46

@Hozzá Szóló: nana, én honvédtiszt voltam elég sokáig, nos köztünk elég nagy számban vannak makettezők (tipikus hobbi), melegek már nem annyira sokan...
Amúgy szinte bármelyik férfiről van az iwiw-en olyan kép, amin egy másik pasival sörözik, ezáltal kiválóan alkalmas rágalmazásra...

Donjuan 2009.12.11. 11:20:08

helyesen: kolleginával

beavereater [AT] 2009.12.11. 11:24:22

Amúgy egy nőnél két dologgal lehet kihúzni a gyufát:
a) te szeretnéd de ő nem
b) ő szeretné de te nem

Terézágyú 2009.12.11. 11:25:10

@Donjuan:
"Ha a kollegina előtt nem férfi, akkor milyen példát tud mutatni a fiú diákoknak? Ezek nevelik a gyerekeket? Szánalmas..."

na, akkor ezt is megtudtuk a tanárokról :)
kétszer is megbánta már ez a Samu, hogy levelet írt ide...

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 11:26:25

@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: Nem, például arról, hogy raktam meg tegnap a szomszédomat. Télleg pletykából áll az élet a suliban? Intelligencia? Ne ott keresse ...

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 11:28:44

Amúgy meg a pletykás emberben valami defektes ...

sebi77 2009.12.11. 11:29:31

Szólni kell a szexuáliszaklatáspaná-nak.

indapass90210 2009.12.11. 11:34:50

@Kanyad: Az nem egészséges, csupán igénytelen állat :)

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.11. 11:35:03

@Dr. House: Az a baj hogy nagyon sok indiszkrét, pletykás férfit ismerek,sokkal gátlástalanabbul kotyognak ki mindent,mint a nők.Vagy lehet,hogy a nő ismerőseimet jobban megválogattam,mint a férfiakat?

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 11:37:13

@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: A statisztika a nőket igazolja, az ő fegyverük, hogy gyengébb fizikumukat ezzel ellensúlyozzák. :)

MagyarZizzi (törölt) 2009.12.11. 11:37:32

Szívől sajnálom a posztírót. Ahol sok nő dolgozik együtt, ott előbb-utóbb mindig ágyba akarja vinni valaki a lézengő férfi munkatársakat. Vagy legalább szeretnének úgy tenni, mintha. És ha ez sem jön össze, akkor hülyeségeket pletykálnak róla. Ez van, és akkor is ez lesz, ha a főnöknek árulkodunk róla, ki kell állni magunkért, és kész.

Javaslom a posztolónak, hogy a következő összdolgozói értekeztelen, esetleg az utolósó tanítási nap végén, a karácsonyi evés-ivás kezdetén az egész tantestület előtt kérdezze meg a banyát, hogy miket is terjeszt róla. Vagy hívja meg a feleségét/barátnőjét a buliba, és ő kérdezze meg ugyanezt a kedves munkatárstól. Garantáltan kuss lesz egy darabig.

Azt megértem, hogy megdugni nem akarta, kinek lenne gusztusa megdugni egy ilyen boszorkányt (esetleg három üveg tömény és egy alapos fejbeverés után)?!

Sündorottya 2009.12.11. 11:38:09

Ez bármilyen munkahelyen előfordulhat. Szerintem a tanár úrnak kellene egy kis erőt venni magán és helyretenni halkan de határozottam a kolléganőt és nem az igazgatónak panaszkodni. Végül is ez iskola nem óvoda.

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 11:38:10

@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: Ha csak ez alapján szelektálsz, akkor gáz. A pletyka dolog meg idővel kiderül.

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 11:40:03

2 dudás 1 csárdában elszólás nem ismerős? A nők sokkal jobban szeretik egymást letaposni, csak azért hogy magasabb pozícióba kerüljenek.

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.11. 11:40:05

@Dr. House: Olyan nő még nem született,aki az én kedvesemnél többet beszél.Több nő megjegyezte már...én is azért irkálok,mert itt szóhoz jutok.:)))))))

beavereater [AT] 2009.12.11. 11:43:15

@Hozzá Szóló: ja, az lehet, most hogy mondod rémlik valami hasonló című szám... ezek szerint benne volt a makettezés is :)

skovalsky 2009.12.11. 11:44:14

Szerintem meg le kell kúrni az ilyet (értsd: f@sszal) majd nagy undorral kerülni utána. Biztos módszer az ilyenek ellen.

Donjuan 2009.12.11. 11:44:20

@Terézágyú: Tudom, hogy milyen nőkkel dolgozni. Aki nyuszi, megeszik reggelire. Sajnos, ma már az apák nem tanítják meg a fiúknak, hogy viselkedjenek férfiként. Számít a verbális és a nonverbális fellépés is. Ha az apa sem nevel, a tanárbácsi sem nevel, az lavinát indít el.

Nem akarom bántani, vagy lebuzizni a szerencsétlent, de ha nem változtat, arra a munkája, vagy a párkapcsolata is rámehet.

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.11. 11:44:59

Összefoglalva:az emberiség két részre osztható:különböző férfiakra és nőkre.Karinthy megmondta,soha nem lehet köztük béke,mert mindkettő mást akar: a nő a férfit, a férfi a nőt.
És azóta lett rengeteg alváltozat is.

Terézágyú 2009.12.11. 11:46:09

@Donjuan:
"Nem akarom bántani, vagy lebuzizni a szerencsétlent"

Akkor ne tedd.

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.11. 11:47:21

@Dr. House: Hadd beszéljen, ha élvezi.Fóka tudja bezárni a fülét a vízben? Na én is szelektíven hallgatok.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.11. 11:51:29

Aki férfi létére tanárnak áll, és mégcsak nem is igazgató, az ne lepődjön meg azon, ha előbb utóbb nevettség tárgyává válik!

Publius Decius Mus 2009.12.11. 12:01:16

Még jó, hogy nem csináltad meg a kolleginát, mert akkor most meg azt tudná mindenki. Sz@rjál rá, én is nők között dolgoztam mindig, van köztük egy jópár ilyen, ez benne van a rendszerben. Aki modellezik az meg nem lehet buzi - szerintem :-)

nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2009.12.11. 12:07:05

@"the dragon": férfi létére milyen foglalkozást választhat?
politikus,számítógépes szakember,nőgyógyász, portás, közterület-felügyelő,,sofőr;van közte egy-két férfias tevékenység,nem?

kuki123 2009.12.11. 12:33:38

"A legnagyobb gond akkor van, ha egy-egy kolléganő kiszemel magának, vagy a lányának és rámakaszkodik"

LOL

a lányának..mi a szösz
felmerül a kérdés vagy a legszebb pasi a suliban hogy ennyire kell nekik a farok?
vagy a legintelligensebb hogy némi bókkal visszautasítja őket(mert ugye a diákoknak sem azt mutatjuk hogy az asztalon kavarunk a rajztanárnővel...)
s így a kolléga nők orgazmusban alszanak el éjjelente

vagy tényleg szimplán csak a saját nemét szereti

alumi 2009.12.11. 12:55:34

Kedves Posztíró!
Javaslom, kezdd el terjeszteni azt, hogy valóban buzi lettél, miután megláttad a kollegina pucér testét.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.12.11. 12:56:06

Te tényleg homi lehetsz, ha itt nyavajogsz ezen, ahelyett, hogy megbeszélnéd vele. Mondjuk egy székláb segítségével.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.12.11. 12:59:43

Két felnőtt ember közötti problémát miért egy harmadik felnőttnek (igazgató) kellene megoldania? Majd ha a munka rovására megy, akkor az ő dolga lesz, de addig az ember álljon már ki saját magáért.

Pipas 2009.12.11. 13:07:35

mi köze a dugásnak a szimpátiához?! ez tényleg buzi... ;)

ampelmann 2009.12.11. 13:14:38

biztos a biologia szertarban vetett rá szemet... Samu... nem ugrik be senkinek? :)

Boa Vista (törölt) · http://mikellanonek.blog.hu/ 2009.12.11. 13:18:19

@Pipas: A kettő között van releváns kapcsolat: szimpi vagy, jössz dugni? :)

Lopez 630310 · http://seifcallcenter.mindenkilapja.hu 2009.12.11. 13:19:54

Engem húsz(!) évig üldözött egy nő! Kiadta magát a feleségemnek-élettársamnak stb. kölcsönkéregetett a nevemben, amit aztán rajtam követeltek stb. Megtehette, mert egy házban laktunk. Amikor segítséget kértem, a hivatalokban kiröhögtek. Ha én csinálom ugyanenzt egy nővel, akkor lesittelnek. Teljesen tehetetlen voltam. Ha elköltöztem, utánam költözött stb. Közöltem a rendőrségen, ha nem állítják le rólam, agyon fogm verni. Azt mondták nem jó, mert akkor lecsuknak. Hosszú évekig nem lehetett párkapcsolatom, mert mindenki úgy tudta, ezzel a nővel élek együtt, bár semmi közöm nem volt hozzá, csupán egy házban laktunk.

kukatr 2009.12.11. 13:20:20

aki szerint buzi, aki modellezik, az se dugott még makettasztalon... nővel.:D:D

gabcigirl 2009.12.11. 13:28:33

Tök gáz a hozzáállás a hozzászólók többsége részéről.

Szerintük: aki nem akar viszonyt folytatni hetero létére az ellenkező nem egy visszataszítóbb példányával, az egyből buzi. Szép kis kilátások:))

Franzi 2009.12.11. 13:29:02

simán elmehettél volna vele kávézni, mi azzal a gond? annak semmi köze a dugáshoz. számomra azt sugallja az egész, hogy nem vagy teamplayer. ha meg már elkezdődtek a pletykák, akkor nem szabad ellenkezni, hanem átmenni humorba és elvenni az egésznek az élét. mond meg neki, hogy szívesen elviszed egy meleg bárba, ha ő elvisz téged egy leszbibárba.

vivax 2009.12.11. 13:31:47

hiányzik egy csomó infó, ez így kutyatöke. ebből semmit nem lehet megtudni.
nemkávézás indította lavina.
provokatív kamu-bulvárposzt

Pipas 2009.12.11. 13:34:13

@Dr. House: No, de akkor a dugás mindennel összefügg, például "szép időnk van, mikor dugunk?" vagy "kérek egy kiló kenyeret, és meg is szeretnélek 'sznyi"

bigyibogyo 2009.12.11. 13:34:40

zindex cimlapos lett a blog? szomoru ez :(
lehet latogato szamot novel, de minoseget a beka feneke ala loki

Franzi 2009.12.11. 13:45:40

@Lopez 630310:

a pasi a kávét, a tesitanárnő a konyakot :)

macchiato 2009.12.11. 13:50:59

Ez azért annyira nem egyszerű...nekem két olyan kolleganőm is volt két különböző helyen, akik örökbarim akartak lenni, de én nem szerettem volna....mert pletykásak és alapvetően rosszindulatúak voltak. Úgy éreztem, meg akarnak enni. Na, megindult a háttam mögött folytatott harc. Végül mindenki rájött, hogy milyenek ők. Aki másnak vermet ás...

2009.12.11. 14:19:18

@Terézágyú: "Hát pontosan az ilyen ügyekben nagyon nehéz "kiállni"...!!!
"jajistenem, cekcuálisan zaklat egy nő!" - látod itt is a férfikommentelők lazán kibökik, hogy "húzd meg és kész!"... "

Persze, hogy nehéz kiállni magáért, nem is azt mondtam, hogy ez egyszerű helyzet. De annyira azért nem bonyolult, hogy ne csináljon semmit.

2009.12.11. 14:22:24

@Dr. House: "Te túlélnél egy oroszlánokkal teli ketrecben, ahol egyedül vagy? Kb. ez a helyzet itt is. És igen, hímsoviniszta vagyok, le a feminizmussal! :) "

Igen, túlélném, mert nem oroszlánok, csak nagy a pofájuk. :-)

melkaart 2009.12.11. 14:49:42

Hátizé. Már miért lenne buzi az, aki nem akar megdugni mindenkit aki szembejön és mitadisten ellenkező nemű? Pláne, ha az illető már túl van a virágzásán (buzi-e vagyok hogy így fogalmazok?). LEhet teszem azt házas is az emberfia - sőt, amíg nem házas, addig is lehet, hogy jobbak is jutottak az ötvenes kolléganőnél. MEg aztán minek mennék el kávézni azzal, aki nem szimpatikus (ahogy az a posztban is kiderült) - inkább felhívok pár havert és elmegyek sörözni. Ha már melóban néznem kell antipatikus arcokat, legalább a szabadidőmben ne kelljen.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.12.11. 17:07:32

ki kell rugatni. amúgy a legdurvább kategória a női (alkesz) tesitanár

beavereater [AT] 2009.12.12. 00:45:50

@volánrulz: bizony, az egy külön állatfajta a nők között, aki a lányának/fiának aktívan keres párt... addig örülj, amíg nem találkozol ilyennel...

Norx 2009.12.12. 16:51:58

szégyellje magát a kommentelő. Meg kellett volna dugni.

Zia1 2009.12.12. 17:19:22

A tanárnőt minősíti, hogy a kollégák és a diákok előtt megpróbálja lejáratni a szexre nem hajlandó kollégát.Nagyon kellemetlen helyzet.

Lehetne csinálni egy visszavágót........mesélje el, meg akarta dugni, de olyan koszos, büdös volt, hogy elment az étvágya........

fragolka 2009.12.14. 17:03:28

Dolgoztam sok nő közt tanárként és nem tanárként is. Itt nem a tanárság a fontos. (Az már off-topic, hogy mitől szenvednek a csak férfiak közt dolgozók.) Tehát néhány megjegyzés:
1. Nem értem, hogy miért nem fogadta el a meghívást a kávéra. De már nincs mit rajta keseregni.
2. Nem értem, hogy miért nem a kolléganővel tisztázta/próbálta tisztázni a dolgot elsőre. (Van ilyen irányú tapasztalatom: a kolléganő 3 napig nem szólt hozzám, a köszönésemet se fogadta, de azóta nem intrikál ellenem.)
3. Értem az igazgató hozzáállását, mert onnan viharnak tűnik a biliben.
Mit tegyél?
Hagyd a francba. Ha lökött, akkor úgyis tudják a gyerekek is. Komolyan!
Esetleg próbáld meg vele tisztázni. Döntsd el, hogy mások előtt, vagy négyszemközt. Maradj higgadt. Hivatkozz legfőképpen arra, hogy diákkal kollégát nem beszélünk ki, nem üzengetünk!
Foglalkozz a diákjaiddal, az óráiddal, meg a makettezéssel. Nem kötelező pletykálni, ki is maradhatsz belőle!:-)

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása