2

"Netre, te gyerek!"

Ellenőrző , 2009.10.15. 14:02

Örömmel adjuk közre a Budapesti Művelődési Központ megkeresését, mivel olyan témával foglalkozik, amit mi is a szívügyünknek tartunk. A gyerekek tévézési és netezési szokásai, illetve ezek  lehetséges veszélyei nagyon komoly problémát okozhatnak a megfelelő felvilágosítás és odafigyelés hiányában.
 
Kedves Ellenőrző!
 
Nagy örömmel olvastam, hogy behatóbban foglalkoztak a média gyerekekre gyakorolt hatásával. Ennek a gondolatmenetnek a kapcsán szeretném küldeni a Budapesti Művelődési Központ webveszélyhárító vírusfilmjét a gyerekek internetes biztonságáért. Nagyon örülnénk neki, ha a videó posztolásra kerülne a blogban, hiszen a mögötte álló kezdeményezés, a "Netre, te gyerek!" gyermek internetklub-hálózat egy égetően aktuális problémára hívja fel a figyelmet - nevezetesen arra, hogy még az ártalmatlannak tűnő szörfölgetés is nem várt veszélyeket rejt, és bár a gyerek a felületes szemlélő számára "értelmesen" tölti a szabadidejét (sok szülő mondja, hogy mégiscsak jobb, mintha tévét nézne) például egy korosztályának szóló chat-oldalon, mégis ki van téve különböző netes támadásoknak (a vírusveszélytől akár a pedofilekig) - és mindez csak a jéghegy csúcsa...
 
https://www.youtube.com/watch?v=l4S7kNdEWyU<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
 
Munkájukhoz sok sikert kívánva:
 
Szabó Judit Nikoletta
PR-marketing menedzser, Kaleidoskop.hu szerkesztő
Koordinációs és fejlesztési osztály
Budapesti Művelődési Központ
1119 Budapest, Etele út 55.
06/1/371-2785,
pr@bmknet.hu
www.bmknet.hu, www.kaleidoskop.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenorzo.blog.hu/api/trackback/id/tr641450416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

louise 2009.10.15. 14:12:52

Ez egy nagyon jó kezdeményezés!

Adani 2009.10.15. 14:50:26

Valóban, a veszélyekkel tisztában kell lenni, de azért félni sem szabad a nettől. Vannak veszélyek a neten, de nem több mint a való életben.

Copyright © 2008 Theme Preview All rights reserved. Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása